Scholen

Bijna alle scholen werken met digitale platforms zoals Som en Magister. En hoe handig die ook zijn, het blijkt dat leerlingen moeite hebben vanaf een scherm een goed overzicht te krijgen van hun huiswerk en moeite hebben met het overzichtelijk plannen van huiswerk.

Steeds meer scholen bieden daarom voor hun brugklassers (en in veel gevallen ook de hogere klassen) de Agenda voor Leerlingen aan. Daarbij ervaren we dat de combinatie tussen "digitaal" en "papier" van enorme toegevoegde waarde kan zijn. En dat is niet vreemd want met deze unieke agenda is het plannen van al het maakwerk en het leerwerk voor leerlingen ineens veel eenvoudiger!

NOOT - Speciaal voor mentoren VO en leerkrachten BO hebben wij een les voor u gemaakt waarin u uw leerlingen in 5 stappen kan laten ervaren hoe makkelijk het is een overzichtelijke planning te maken.

Bekijk en download de les

Een eigen schoolagenda!

Naast dat deze agenda een goed overzicht geeft, vrij is van reclame en tientallen heldere studietips bevat, heeft de agenda nog een groot voordeel ...

Maak de agenda uniek voor uw school!
Zonder meerprijs kunt u de agenda bestellen met een eigen schoolkaft. In samenspraak met uw school maken wij met uw schoologo, schoolkleuren en/of een mooie foto een kaft waardoor u uw leerlingen een "schoolagenda" kunt aanbieden. Maar het kan nog persoonlijker ...

Elke leerling zijn eigen ontwerp

Het is zelfs mogelijk om de agenda te laten ontwerpen als "schoolagenda" en elke individuele leerling de mogelijkheid te geven zelf een unieke voorkant van de agenda te laten ontwerpen.

Leerlingen vinden dit leuk en hebben zo een unieke agenda! En omdat elke agenda dezelfde inhoud heeft kunnen mentoren hun leerlingen eenvoudig op dezelfde manier aanleren hoe je het huiswerk overzichtelijk kunt plannen.

Ook deze service bieden wij kosteloos aan. Lees meer over de prijzen en hoe dat praktisch gaat.

Praktische informatie over bestellen
  • In samenwerking met uw school of huiswerkinstituut bepalen we hoe de schoolkaft er uit ziet en wat de leerling mag ontwerpen. Bijvoorbeeld: alleen (en gedeelte van) de voorkaft, en of de leerling zelf tekst mag plaatsen.
  • Wij krijgen (uiterlijk 18 juni 2018) van u enkele leerlinggegevens zodat we weten welke agenda van welke leerling is. Wel zo handig bij het uitdelen!
  • Wij maken voor elke leerling een unieke code aan waarmee hij de deze website zijn eigen kaft kan ontwerpen. U (of wij) mailen elke leerling zijn unieke code met een korte instructie hoe dat moet. Leerlingen hebben tot 9 juli 2018 de tijd hun ontwerp te maken.
  • Wij zorgen dat op elke kaft duidelijk zichtbaar is van welke leerling welke agenda is, en zorgen dat die voor het begin van het schooljaar op school wordt afgeleverd.
Aantallen
Prijs per stuk
1 - 10
Eur. 17,50
11 - 50
Eur. 16,00
51 - 100
Eur. 15,00
101 - 200
Eur. 13,50
201 - 500
Eur. 13,00
501 - 1000
Eur. 12,50
Meer dan 1000
Prijs op aanvraag

Prijzen

De genoemde prijzen zijn inclusief BTW en verzending naar uw school. Of u nu voor uw school kiest voor een 'eigen schoolontwerp' of een ontwerp waarbij leerlingen individueel hun kaft kunnen samenstellen, de prijs blijft gelijk!

Meer weten?

Bent u geïnteresseerd geraakt en wilt u weten of de agenda iets is voor uw mentorgroep, brugklasafdeling, school of huiswerkinstituut? Neem dan contact met ons op via ons contactformulier of bel direct op 06 - 53 81 92 72, zodat u direct kunt bestellen, een beoordelingsexemplaar kunt aanvragen of wanneer u meer informatie wilt.

Het bestellen van agenda's voor uw groep of school voor het schooljaar 2018-2019 kan uiterlijk tot 9 juli 2018 (of: 18 juni 2018 als u uw leerlingen een individuele kaft wilt laten ontwerpen).

 

Enkele scholen die de Agenda voor Leraren gebruiken